Jul 14, 2017, 2:08 PM

Кино 

  Poetry
274 0 0

Винаги сядам
на последния ред в киното.
Мисля, че съм влюбена
в пустотата.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??