Jan 11, 2009, 9:48 PM

Китара 

  Poetry » Other
627 0 2
Китара
(на изгубените звуци)

Приятелко,  защо ли ти замлъкна
и остави ме сама теглото си да мъкна.
Гласът ти някъде изчезна
и питам се защо ли ази чезна.

А помня някога отдавна,
за звуците ти тъй бях жадна.
И песента ти слушах изумена,
и си представях картина тъй нежна.

Но ти замлъкна и си тръгна
и моя ден във нощ превърна.
Защо ли ти, приятелко красива,
отнеми ми цветовете и картината
превърна в сива?

© Цвети Димчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??