11.01.2009 г., 21:48 ч.

Китара 

  Поезия » Друга
578 0 2
Китара
(на изгубените звуци)

Приятелко,  защо ли ти замлъкна
и остави ме сама теглото си да мъкна.
Гласът ти някъде изчезна
и питам се защо ли ази чезна.

А помня някога отдавна,
за звуците ти тъй бях жадна.
И песента ти слушах изумена,
и си представях картина тъй нежна.

Но ти замлъкна и си тръгна
и моя ден във нощ превърна.
Защо ли ти, приятелко красива,
отнеми ми цветовете и картината
превърна в сива?

© Цвети Димчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??