Jul 24, 2008, 5:52 PM

Китара без струни 

  Poetry » Love
861 0 6
Плача. Крещя. Бягам.
И затова виновен си ти.
Падам. Ядосвам се. Ставам.
И пак виновният си ти.
Погледни ме във очите...
Разбра сега, нали?
Няма нужда от думи.
Не знаеш какво е да си
китара без струни.
Да мразиш, че обичаш.
Да е така, а да го отричаш.
Играта не е толкова лесна.
Затова я играем. Затова боли.
И няма различни сезони.
Сякаш спя на легло от пирони.
А огнен дъжд вали ли, вали.
Но аз решавам. Ще остана.
Сега е твой ред. Реши.
Ще останеш ли и ти?

© Шепот All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??