Oct 4, 2020, 12:05 PM

Клада 

  Poetry » Love
462 2 10

Ще се роди съзвездие "Любов"

от кладата на летните безумства.

Ще се роди съзвездие,

ще лумне пламък

и ще възвести

за чудото на рождеството.

Осъдихме се като еретици

на нежната ти клада да горим.

Безмилостни са твоите звезди.

Сълзи и рани няма да броим.

© Кети Рашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??