Mar 25, 2008, 5:10 PM

Клетва 

  Poetry » Love
1045 1 28

Усмивката на нашето дете

ме кара да живея и мечтая,

със нея гледа твоето лице

и тайничко понякога ридая.

 

Разби съдбата нашите мечти,

не позволи сина си да отгледаш,

но го дари със твоите черти,

за да напомня, че и днес ме гледаш.

 

Аз клетвата ни няма да предам,

когато сетният ми час настъпи -

ръката си отново ще ти дам

и ще прошепна: "Посрещни ме, скъпи!"

 

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??