Feb 10, 2008, 9:46 PM

клетва 

  Poetry » Love
784 0 2
Клетва

Изтръгни ме
от стените ти
и зидовете.
Въплъти духа ми
и впръсни ми кръв.
Коленичай
и с душата си моли ме,
да я поделим
до сетния си дъх.
Извади сърцето си
и го помилвай.
Виж го
как тупти, изпълнено с живот.
И се вгледай
във очите ми, любими,
обладай ги
нежно
със любов...

27-28.01.2008

© Силвия Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??