Mar 24, 2008, 8:44 PM

Клетва за една вечна любов 

  Poetry » Love
3904 0 1
Обещавам ти, че ще те карам винаги да се смееш!
Обещавам ти, че никога не ще те предам!
Обещавам ти, че никога не ще те нараня!
Обещавам ти, че вечно ще те обичам!

Кълна се тук и сега пред Бога,
че ти вечно ще си моето момиче!
Кълна се, че ако изпаднеш в беда,
за миг не ще се замисля дали да ти помогна!

Давам ти сърцето си, за да може да го вземеш надалеч!
Давам ти сълзите си, за да можеш да пиеш от тях!
Давам ти живота си, за да не бъдеш никога сама!
Давам ти мечтите си, за да не можеш да спреш да мислиш за мен!

Обещавам ти сърцето си, което винаги ще е за теб!
Давам ти цялата си романтична душа, за да е твоя!
Кълна ти се, че никога не ще спра да те обичам!
Кълна ти се във вечна любов!

На С... с обич! ОБИЧАМ ТЕ!

© Пацо Танчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??