Jul 6, 2008, 7:08 AM

Клубът на разбитите сърца 

  Poetry
1365 0 9
Нощен писък на момиче
с две разплакани очи -
видя любимия с друга,
това сърцето й разби!
Тръгва, бяга, пада
лута се, но накъде?
Стигна най-после прага
на клуба за нейното сърце!
Там изоставените се събират
и говорят през сълзи,
всички измамени идват
да прекарат черните си дни.
Да намерят търсената светлина,
която любимият не им е дал,
да се скрият малко от света
и да забравят какво им е обещал.
Виж ги само - те са болни
от чумата на този век,
грешките уж "неволни"
превръща в пепел всеки човек.
Едно сърце едва тупти
на малки счупени стъкла.
Почакай малко - помисли!
Преди да идеш в клубът на разбитите сърца.


© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??