Apr 22, 2012, 1:01 PM  

Кмет на "европейска" столица 

  Poetry » Humour
387 0 1

Разстелете плюшения килим!

Нека фанфарите да свирят!

На кметския стол ще настаним

идеала, що софиянци избират!

 

Новата Семирамида иде,

няма скука - кучета ни хапят!

И Ню Йорк ще ни завиди -

как във общината лапат!

 

Дупки по улиците вън виж -

защо трябва да ги пълнят!

Софиянецо, сладко спиш,

що обещанията да изпълнят!?

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??