Омразата,
заразата,
бесът,
гласът
на злото,
на дявола, окото,
всичкото това
в плътта
човешка
(няма грешка)
се намира
и извира,
като от клоака
в атака,
към останалите,
а падналите
тъпчем,
мъчим,
гоним,
сякаш не помним,
че и ние сме били,
където другият лежи...
Обичаме,
изричаме
красиви думи и слова
на любовта,
на топлина и ласка,
без маска,
с чистота,
с добри сърца
любящи, свежи,
изпълват ни копнежи,
летим с крила,
с душа,
във светлината,
и човещината.
Две лица в един
и дълг е да решим,
кое
е Истинско ни лице!
02.11.2021.
© Георги Каменов All rights reserved.
Благодаря ти за включването.