Sep 24, 2012, 10:50 AM

Кое е най-хубавото нещо 

  Poetry » Love
775 1 0

Кое е най-хубавото нещо:

целувката.

 

 

Кое е най-нежното докосване:

на любимата жена ласката и милувката.

 

 

Кое е най-вкусното нещо на света:

нейните устни страстни.

 

 

Тези устни страстни

са способни да ме вкарат в стуации опасни.

 

 

Ласките ù чисти, искрени, сърдечни

в моите спомени ще останат вечно.

 

 

Ръцете ù ме докосват нежно като фея 

и от удоволствие ме карат чак да "грея".

 

 

Това е моето виждане за жените и за красотата

и желая с една-едничка такава фея да ми "озари" живота съдбата.

 

 

Да ми плени тя сърцето и душата,

така че да усетя истински любовта

и да разпали тя бурно кладите на страстта.

 

 

 

 

© Радослав Радев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??