Feb 9, 2011, 7:09 AM

Кофти тръпка 

  Poetry » Other
622 0 3

Кофти тръпка ли усещаш,
като виждаш как изглеждаш?
Тежък бюст. Изхвръкнал задник.
Целулит и стрии гадни.

Кофти тръпка. Спор да няма.
Да се чувстваш дебелана.
Да се тюхкаш и се маеш.
За перфектност да мечтаеш.

Кофти тръпка. Много ясно.
В кожата да ти е тясно.
Яко да се депресираш.
На себе си да се нервираш.

Хайде стига лична драма!
Ти си готина мадама.
Кофти тръпки не създавай!
Духом никога не падай!

Приеми се! Оцени се!
И със себе си сдобри се!
Обикни се! Разбери!
Красива си каквато си.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??