Aug 31, 2007, 12:37 AM

Кога? (...) 

  Poetry
752 0 7


Кога?

Всичко отлагам за есен -
ремонти, разходки. Живот.
Тогава ще да е песен.
Тогава... Сега - като скот.

Наесен ще бъдем!
Наесен във къщи!
Наесен съм пълен!
Ура!
Наесен ще можем!
Наесен - при тъща!
Ако не дойде?
Кога?

22 Август 2006, Намур, Индийски Океан

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??