May 17, 2009, 11:42 PM

Кога и как 

  Poetry » Other
661 0 5

кога и как
разбирам

че си е тръгнал


не по стъпките
зад външната
врата

а като ставам

сутрин
толкова
ми е спокойно
протягам
себе си

и тогава там
във слънчевия
сплит си

спомням

изведнъж
разбирам
тихо
глухо
без да искам

че го няма
че отдавна

си е тръгнал

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??