Aug 5, 2011, 7:50 PM

Когаго съм щастлива 

  Poetry » Other
1042 0 13

Когато съм щастлива,

косите ми танцуват,

в тях облаците сиви

с нощта по цвят се сливат!

Когато съм щастлива,

очите ми се смеят,

от синьо се заливат,

докато посинеят

звездите на небето,

а птиците запеят!

Щом устните целунат,

с жар изгревите луди –

принцеса стогодишна

от сън дълбок се буди!

Когато съм щастлива,

вълшебно огледало

нашепва ми с почуда,

че времето е спряло!

 

Когато съм щастлива,

от дивно огледало,

събирам на парчета

вълшебство отлетяло.

Но кървави пътеки,

чертаят моите длани

и плачат ми ръцете ...

Ех, блянове мечтани!

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??