Jun 2, 2012, 5:59 PM

Когато... 

  Poetry » Other
792 0 3

 Когато ти е тъжно,
             помисли за мен.
 Когато ти е тъжно,
             не мисли за мен.
 Когато ти е тъжно,
             си спомни за мен.
 Когато ти е тъжно,
             забрави за мен.
 Когато ти е тъжно,
             прибери се вкъщи.
 Когато ти е тъжно,
             излез навън.
 Когато ти е тъжно,
             усмихни се!
 Когато ти е тъжно,
             погледни света.
 Когато ти е тъжно,
             поплачи си.
 Когато ти е тъжно,
             засмей се леко.
 Когато ти е тъжно,
             полети в небето.
 Когато ти е тъжно,
             поседи в полето.
 Когато ти е тъжно,
             върви все напред.
 Когато ти е тъжно,
             погледни назад.
 Когато ти е тъжно,
             не  се мисли за слаб.
 Когато ти е тъжно,
             слънцето ще свети все така,
но дори да ме забравиш,
 каквото и да правиш,
не мисли за мен с тъга!

© Илияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Никак не е зле, много е дълбоко и истинско даже. Малко е дълго, и има малко повечко повторения, но продължавай с пълен устрем!
  • Хубаво е! Малко дълго... Дерзай!
  • Това ми е първият и единствен опит в поезията, така че... ако е много зле, кажете =))
Random works
: ??:??