Sep 2, 2008, 9:00 PM

когато 

  Poetry » Love
673 0 15

 

не те обграждам
с бентове
нито искам
да съм част
от брегове
водата е красива
щом на воля се лее
птицата е птица
когато
в небеса се рее

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??