Jan 14, 2007, 10:28 PM

Когато... 

  Poetry
567 0 15
Когато гръмотевици светкат,
когато болка в тебе гнезди,
когато на съд те завеждат -
не падай духом, признай всяка вина!

Ако ли без вина те осъждат,
ако без болка в сърцето кърви,
ако без мъка ти се плаче,
тогава плачи, не се страхувай!

Сълзите лекуват понякога.
Справедливост няма в този свят жесток.
Намери човек, когото да обичаш
и обичаш ли и ти -

каквото и да става после,
ако ще ураган бурен да те връхлети...
Повярвай по-леко ще ти е -
усмивката няма да слиза от твойто лице!
14.01.2007г!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??