Jun 10, 2006, 11:05 PM  

***Когато 

  Poetry
590 0 2

Когато залезът-златна река

през улици празни премине,

не идвай, тъга!

В прозорците сини

с лъчите си слънцето пише:

Има още небе във очите,

бял облак в гърдите ни диша

и черешови са дните.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??