Dec 22, 2017, 12:28 PM

Когато бяхме двама с теб 

  Poetry » Love
637 0 1

 Когато бяхме двама с теб, 

времето бързо минаваше, 

дори в студа не усещахме лед, 

любовта ни леда разтопяваше. 

 

Целувките топли и нежни в ноща, 

страстите толкова огнени, 

правиха жар и пожар в любовта, 

имплозия в нашите погледи. 

 

В сърцата ни пламък висок и голям, 

в душите ни обич безкрайна, 

​​​​​​ че в своите  искрени чувства едвам, 

опазвахме нашата тайна. 

 

Защо ме напусна,  кажи ми любов, 

нима обичта се погуби,

ах,  как боли, че сега си с нов, 

аз теб или ти ме изгуби? 

 

 

 

© Иван Бодуров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прочувствено! Много хубаво написано, докосва!
Random works
: ??:??