Dec 20, 2017, 11:58 PM

Когато бялото вали отвътре 

  Poetry
2191 17 25

Небесно е. Красиво с дъх на бяло.
И стъпките ми даже са прозрачни.
Оглеждам се в деня си – огледало,
което с побелели сълзи плаче.

Минавам през кристалната завеса
и ставам част от нейните дантели.
Това е просто много бяла песен
и затова така сме побелели.

Не е сезонно, нищо, че е зима
и снежният човек ме гледа мъдро.
Снегът дори не знае, че го има,
когато бялото вали отвътре.

© Христина Мачикян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??