Когато думите не стигат.
Когато не можеш да си обясниш неща!
Когато липсва яснота.
По редовете на белия лист, когато е празно -
в душата също е тъй тясно понякога!
Всеки път, когато човек почувства се малък.
Когато всеки полет е жалък.
Когато всичко изглежда лесно -
но става по най-трудния начин...
Когато стигнеш върха на успеха -
и в сълзите си за миналите грешки потърсиш нещо смешно.
Когато погледът е празен -
чувстваш ли се влюбен?
Когато не си готов -
но имаш на земята цялата любов -
подаваш ли ръка?
.............................................................
Всъщност наясно ли си какво точно искаш?
© Петко Петков All rights reserved.
даже и когато знаем...
прекрасна поезия...радвам се, бях тук и прочетох...
пиши още...можеш го.