Sep 24, 2008, 1:39 PM

Когато жена обича мъж... 

  Poetry » Love
2185 0 7


Когато жена обича мъж,
му дава ситост,
сред полюшкването
на оформения в клас разцъфнал ръж
и луда кротост без повей
от вкус на скъсана магнолия.

Когато жена обича мъж,
не го ревнува,
а като слънце се отдава
в струйналия се пулсиращ сок
след пожара.

Когато жена обича мъж,
превръща се във вино,
пивко, тъмно като кръв,
гъсто от желания,
с прозрачност в капка на листо,
загладена от вятъра.

И става скула, брънка
на лицето му,
част от скитническия дух
на същността му!

Когато една жена обича мъж...!

11.09.2008г.

© Женина Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??