Когато любовта заговори
Когато любовта заговори,
неусетно заставаш до мен,
и нежно пак ме докосваш,
сякаш хващаш ме в някакъв плен.
Тихо говори сърцето,
очите твои блестят,
сини, сини като бисер,
като цветния малък прашец.
Не си отивай от мене,
свързани вече сме ние,
душите ни в едно се преплитат
и никой не ще ги раздели.
© Милена Райчева All rights reserved.
Огледай го - може още!
Успех!
И добре дошла сред нас!