Mar 25, 2010, 5:02 PM

Когато ме потърсиш 

  Poetry » Other
590 0 5

Когато ме потърсиш

Ще позвъниш, но няма да съм вкъщи...
Напразно търсиш - никъде не съм...
Във стиховете тихо ще се връщам
и ще целувам нежно твоя сън.

Аз там съм честен, по-висок, неземен.
Във тях душата ми ще можеш да послушаш.
Не ме търси!... и не мисли за мене...
Във Вечността... излязох... да попуша...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??