Oct 5, 2015, 11:03 AM

Когато много дълго 

  Poetry » Phylosophy
420 0 6

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Разтърсващо, истинско, до болка познато!!! Поздравления за стихчето!
 • Съжалявам, че с голямо закъснение откривам тази поезия - проникновена и лирична е най-точната характеристика, поне за мен. Но при сайт наброяващ 90000 членове пропуските са неизбежни. Финалът на стихотворението е разтърсващ и като естетика на изказа и като вярност на констатацията. Но този финал е мотивиран от встъпителния куплет - цяла философия на жаждата, изказана само в 4 реда. А свързващото звено - вторият куплет, придобива библейско звучене, съотнасяйки мислите към хляба. Възхитен съм от творбата и те поздравявам за написаното, Даниела!
 • Dimitrov67 (Валери Димитров):Не обичам да водя лични спорове, още повече че това е изкуство! И изобщо нямах предвид Вас в коментара си, дори Вашият коментар въобще не е обиден за мен! Всички искаме красота, сбъдната любов и взаимност, но и всички ни боли, когато не ги срещаме навреме! Това е всичко!
 • Благодаря, cvqt! Повечето "критици" обаче съдят съдържанието, което не им изнася и прехвърлят оценката си повърхностно върху качестата на стиха и автора! Благодаря много!
 • "Когато много пъти бил си лъган
  не искаш даже сянка на любов..."

  Истини житейски!!!

  Прекрасен стих! Поздрави, Nejnostt!
 • А началото не е ли драматично? /?!/ А още заглавието?!... Да, аз не пиша "розова" поезия! Ровя се във виолетовите сенки на живота, за да пусна светъл лъч и там!
Random works
: ??:??