Apr 26, 2017, 10:34 PM

Когато някой иска да прозре 

  Poetry
498 1 9

Когато някой иска да прозре

и да докосне смисъла в сърцето,

посят от Бог за вечни векове –

притихва,  вперил поглед към небето…

Замлъкват в него всички ветрове,

постигнатото губи свойто име;

с душата на обичано дете

той чувства красотата на всемира…

И вижда невидени чудеса,

усеща неочаквана надежда…

Чрез ласката на Божията длан

като че ли за първи път проглежда…

 

Когато някой иска да прозре,

ще се сниши

и…

 ще намери вечност!

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??