Apr 16, 2010, 10:33 PM

Когато от небето валят светкавици 

  Poetry
574 0 12


Аз съм част от живота ти,

дори и да не ти се иска,

когато в небето валят светкавици,

аз ще идвам в съня ти

по-истинска и от деня,

полегнал на изморените клепачи,

оставил нежна паяжинка,

разрошил своенравната коса,

загрубил ръцете, които ме прегръщаха...

И пак аз ще те събудя,

милувка, която не се вижда, а усеща...

Слънцето ще надникне през завесата

и един спомен ще погали утрото.

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??