Mar 17, 2015, 3:04 AM

Когато полетиш 

  Poetry » Other
326 0 2

 

 

 

Когато полетиш, размахвайки крилата,
едно перо пусни, със него да напиша...
Писмо до теб, ако застудее. Под асмата
ще съм сипал вино, а вънка ще е киша...
Под чардака трябва да забравим всичко,
преди отново да си дойдеш вкъщи.
Или пак да полетиш, размахвайки крилата
...като перо ми пуснеш, с което да ти пиша.


Ст. Русев

 

 

 

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, че така често ме посещаваш Василка...Благодаря и на гласувалите за мен.
  • "Писмо до теб, ако застудее.Под астмата
    ще съм сипал вино, а вънка ще е киша..."
    Харесах
Random works
: ??:??