Apr 8, 2006, 10:07 AM

Когато сам си 

  Poetry
727 0 2

Когато сам си ти
погледни към Звездите
там ще видиш нечии очи -
моите очи.
Те ти шепнат : "Обичам те!"
Те ти шепнат : "Обичай ме!"
Потърси ме в Луната,
потърси ме в Звездите
аз ще съм там...
ще чакам да ме намериш.
Когато сам си ти
погледни към Звездите
там ще видиш нечии очи -
моите очи.

© Илияна Мечкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??