Oct 10, 2020, 12:24 PM  

Когато самотата няма име 

  Poetry
363 5 17

Преминал си кръвта ми като грях,

достигнал и последната ми клетка

Родих се, без съзнание и страх,

и още нямам вяра във човека.

Но ти ела. Нощта е острие,

което доближава всяка вена .

Не питай как боли, защо, къде.

Не стига място в цялата Вселена

за моите преглътнати сълзи.

Не питай, а ела и целуни ме.

Ще стъпвам върху твоите следи,

когато самотата няма име.

Когато всеки ми обръща гръб, 

А аз съм коленичила и бледа,

в последната ми мисъл ще си пръв.

В последната ми загуба-победа.

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??