Jan 9, 2018, 3:43 PM

Когато се родя 

  Poetry » Love
1139 10 24

Когато се родя, ще съм звезда!

Най-ярката звезда във небосвода.

И моята далечна светлина,

към мене, неизменно ще те води.

 

Когато се родя, ще съм сълза,

изплакана от влюбена русалка!

Пази седефената ми душа!

Не я разменяй за монети жалки!

 

Когато се родя, ще съм циклон,

от тези, най-опасни урагани,

помитащи последния заслон…

Единствен ти ще можеш да ме хванеш…

 

А после бавно ще ме укротиш

и бурите във мене ще разсееш…

Когато се родя ще бъда стих!

За тебе! За да ме изпееш!

© Керанка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??