Oct 13, 2017, 9:27 AM

Когато ще ме няма... 

  Poetry » Love
451 6 8

Във две очи, когато ще осъмваш
и няма да са блясъкът на моите
а тишината ще е като вита стълба,
достигнала до мрака на покоят ти.
Тогава ще ме няма. Никъде.
И бляновете ще живеят в нищото.
Не си ме спомняй. Не опитвай
а просто преживей и дишай...
Ще тръгна много рано. По петлите.
Аз дълго чаках... Да ме искаш.
От толкоз нямане се пренаситих
и най-далечното ми беше близко...
Ще бъда някъде. Във пустото,
защото не поиска да остана,
а давам ти любов. Това е чувството –
да я потърсиш, когато ще ме няма...

 

Danny Diester
12.10.2017

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??