Sep 4, 2011, 11:14 PM

"Когато си на Дъното..." 

  Poetry » Other
989 0 23

Когато си паднал на Дъното

с прекършени мисли-крила

и вярата се е стъмнила,

и няма надежда-звезда…

 

Когато са те притиснали

неканени, тежки вини,

а радостта недоразлистена

в калта на тъгата лежи…

 

Тогава – не се озлобявай,

а болката целуни.

Не бързай да се изправяш

и, ако можеш, прости!

 

С търпение смажи крилата,

за раните благодари!

Във Дъното пак се огледай

и бавно и смело стани!



http://www.youtube.com/watch?v=ZehpYBkO0dI

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??