May 4, 2007, 1:12 AM

Когато си отивам 

  Poetry
571 0 7
                                Ще ми е мъчно, когато си отивам,
                                от този град за свежите липи,
                                за улиците прашни и самотни,
                                за моите приятели добри.


                                За моето семейство, за децата,
                                играещи във парка всеки ден,
                                за сутрините с дъх на топло мляко,
                                за нощите, изпълнени със смях.


                                За твоите очи със цвят на кестен,
                                в които аз се влюбих неусетно...
                                Но най ще ми е мъчно за това, че,
                                така и не успях да бъда с тебе.

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??