Feb 1, 2008, 10:37 PM

Когато си замина 

  Poetry » Love
695 0 1
Kогато си замина, ще ти липсвам ли?
Ще изпиташ ли поне малко болка?
Когато си замина, ще си спомниш ли как те обичах?
Ще си спомниш ли кой те крепеше през тези години?

Когато си замина, ще ти липсвам ли?
Ще пророниш ли поне една сълза?
И ето, казвам ти сбогом и си тръгвам, оставям те!
Казах ти сбогом, не ще те обикна никога вече.

Моята душа копнееше за твоята,
сега си тъй самотна, какво ще правиш?
Сега ме търсиш, но когато си заминах, се изсмя!
Сега си сама, няма кой да те крепи!

Търсиш ме пак и пак, и пак, но е късно вече!
Аз ти казах сбогом, забрави ме, остави ме!
Защо сега ми казваш колко си ме обичала?
Защо сега ме търсиш, а не когато бях до теб?

Любовта си отиде, а заедно със нея и аз.
Любовта си отиде, поне от моя живот.
Любовта, сега чак разбра какво е, нали?
Съжалявам, казвам ти довиждане, забрави ме!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Винаги ме трогва, когато един мъж се сбогува по този начин с жена.. Но като че ли тук само ти усещаш болката си; целта е да накараш и другите да я почувстват.. Все пак доста ми хареса !
Random works
: ??:??