Aug 3, 2010, 2:50 PM

Когато съм безсилна да почувствам друго... 

  Poetry » Love
576 0 1

И нека ме упрекват във предателство,
и нека ми свалят короната,
нека ми вземат жезъла, сиятелството,
нека от Лемнос съм прогонена.

И нека бъда провалила се,
нека ми изричат името с презрение,
нека да съм отлъчената Хипсипила.
Тебе искам. И сменям душата си за тебе.

03.08.2010г.
гр. Сан Фернандо

Честит рожден ден на патерица, любов моя! Да те обичам е по-силно от всичко друго в мен. :)

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??