Oct 27, 2009, 3:59 PM

Когато съм с него... 

  Poetry » Love
619 0 3


Светът върти се в друга посока,
когато си някъде, вътре в мен.
И някъде, безсилно и дълбоко,
заменям вечността за твоя ден.

И някъде, пулсиращо-искрящо,
забравям имена и дати.
Събудени инстинкти, уж вековно спящи,
се мъчат да те впишат във съдбата ми.

Не търси по мене белези от други -
отдавна всичко предишно си изтрил.
Изтрий и мен, когато си тръгваш.
Без теб светът не се върти.

27.10.2009г.
гр. Плая Дел Инглес

Не знам как дишам, когато не е с мен...

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??