Jun 12, 2006, 8:34 AM

Когато съм сама... 

  Poetry
1199 0 6

Когато съм сама...

Когато съм сама ми липсваш,

изпитвам нужда да те докосвам,

да те гледам как ми се усмихваш

и сладко от устните ти да отпивам.

 

Когато съм сама аз плача,

защото те няма до мен,

понякога се побърквам и се влача,

сякаш окована съм в плен.

 

Когато съм сама те желая

повече от всичко на света,

представям си, че те целувам и мечтая

как ще слеем две в една душа.

 

Когато съм сама е тъжно,

не виждам твоите очи,

в сърцето усещам чувство мъчно,

което по тялото ми болезнено пълзи.

 

Когато съм сама мисля за теб,

не мога да заспя в нощта,

тялото ми сковава се в  лед,

само сълзите чертаят болезнена следа.

© Мария Амбова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??