Когато създаваме спомени,
горим с най-дръзкия пламък
и всяка въздишка отронена
погалва отворена рана...
Когато се връщаме в спомени,
ни става мъничко тъжно
и всеки нов миг подгонен
създава щастие тръпно...
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова All rights reserved.
Благодаря ви, че спирате тук!