Jun 16, 2011, 11:10 PM

Когато татко си отиде 

  Poetry » Love
1064 0 0

Когато татко си отиде

ще остана някак... сам

тъжен ден за мен ще бъде

 сълзите ми ще станат океан 

 

Дните ми ще бъдат сиви

в сърцето ми ще бъде студ

защото моментите красиви

няма да са вече тук...

 

Ще липсват едни ръце с които

ме е прегръщал ден след ден

навярно даже и небето

 ще поплаче заедно със мен 

 

И всичко свързано със него

ще ми напомня колко го обичам аз

ще ми бъде тъжно много тъжно

за тебе, татко, в този час!...

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??