Jun 27, 2023, 2:10 PM

Когато те чакам 

  Poetry » Love
498 1 7

Когато душата ми плаче,

а мечтите ги изяжда прахта,

тогава теб ще очаквам,

да си светлина през страха.

 

Когато съм паднал в калта

и ме напуска човешкото "аз".

Тогава тебе очаквам, ела,

да нарисуваш вечното "нас".

 

Когато съм изгубил посока

и оставам скрит от света,

тебе очаквам, за да мина потопа

и с твоите крила да летя.

 

Когато моите думи изчезват

и нищото ми е нова любов,

тебе очаквам, за да изгрея

и да диря за завръщане зов.

 

Когато те чакам, кажи, че ще можеш,

светлина да ми бъдеш и с теб да летя.

Когато те чакам, кажи, че ще дойдеш,

зовът си последен да ти подаря.

 

Когато те чакам...

 

© Мирослав Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??