Jun 5, 2014, 5:36 PM

Когато те обича 

  Poetry » Other
1006 0 4

Когато те обича, тя, е шматка –

изкукуригала, напълно изтрещяла...

Върви отнесена, като гърмяна патка

и като котка мартенска, мъркори пощуряла.

 

Когато те обича, тя, е кучка –

отнесена от вятъра в полето...

Върти опашка, сякаш чака случка –

чак иде ми, да я халосам с шишането.

 

Когато те обича –

аз те мразя

и откровено те презирам...

Да беше мъж –

щях да те смажа

или със кеф да те шутирам...

 

Но ти, си само син екран

с поредния сапунен сериал –

за нея, аз съм овършан бостан,

а ти, си нейния несбъднат идеал.

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??