Когато те заобичам, когато се влюбя
знаеш ли какво ще направя...?!
Ще забравям за страховете си...
и ще ти се отдавам както досега не съм...
Ще те покривам с целувките си...
от дъното на този океан обожание...
В прегръдките си ще ти давам
мотивите да продължаваш напред...
Когато те заобичам, когато се влюбя
знаеш ли какво ще направя...?!
Ще плуваш в сънищата и реалността ми,
Ще знаеш, че зная от какво се нуждаеш...
Ще те освободя с думите и тишината си,
и с дела ще ти казвам какво чувствам...
Ще вървиш и стъпките ти ще осветявам...,
когато е тъмно, за да летиш все със воля...
И вече искам да дойде този ден,
толкова много имам да ти дам...
Само Господ знае какво ще направя,
когато те заобичам, когато се влюбя...
© Лили Вълчева All rights reserved.