Когато нещо много ти е трудно,
когато от него много те боли,
когато те измъчва нощем блудно -
дали изобщо ти е нужно, помисли!
Сега ще ти се види доста чудно.
Но... на времето подвластен си и ти.
Ще дойде ден, когато кротко, мъдро
сам себе си ще видиш отстрани.
Тогава ще си спомниш нещо бегло
и ще се зачудиш как така преди
си вярвал в него толкоз безрезервно,
а преживя без него миналите дни!
© Мая Санд All rights reserved.