Sep 8, 2010, 12:10 AM

Когато ти спиш... 

  Poetry » Love
1154 0 4

Когато ти спиш,
аз те наблюдавам.
Опитвам се да запомня
всяка твоя въздишка,
колкото и кратка да е тя.
Цялата ти красота
се разкрива на лунната светлина.
Докато ти спиш,
аз не успявам да затворя очи дори.
Страх ли е да не те изгубя,
или просто е грях да затворя очи
пред такова великолепие.
Когато ти спиш,
аз те пазя,
защото не бих си простила, ако ти се случи нещо,
дори в съня.

© Аннабел Енчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??