на далечен път,
вземи си абица за лятото,
скътай хлебец за зимата...
Вземи си сбогом
с миналото.
Не се плаши
от вероятното,
Кажи “Здравей!”
на неизвестното.
И не забравяй
след себе си да оставиш
светещи речни камъчета…
© Роза Стоянова All rights reserved.
"Не се праши от вероятното"- Благодаря Ти.