Jul 25, 2009, 11:13 AM

Когато в непознатото открия нова любов 

  Poetry
504 0 6

Когато в непознатото открия нова любов

И пътят ми свърши внезапно

Вчера и утре се слеят в едно

Искам да легна под сянката

На бавно изтрезняващо утро

 

И да съм красив

Да нося изкуство в себе си

 

И в тъмното когато се осмеля да отворя очи

И да видя другите наредени в редици

Искам да мога да разпозная хубавото

Да видя във всеки по нещо

И да си отида с ново виждане

 

До следващия път

Когато решиш да ми пишеш

И думите в редове не казват нищо

Но се усмихват

И са хубави

 

Тогава ще променя мисленето си

Тогава ще прегърна ръката ти в моята

И ще летим докато рисуваме

Нови изкуства

И нови начини да обичаме

 

Защото някой ми каза веднъж

Че най-доброто което може да ми се случи

Е в мен и е заключено

 

До следващия път

Когато няма да е твърде късно

 

19.07.2009

 

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??