А бе, я вървете на майната си,
дето нещо все ви накуцвам.
Щом не съм ви по мяра, трайте си!
Насила никому не се случвам!
Цял живот ми се дават уроци,
от завършили в голямото междучасие.
Най-удобен съм за пороци,
и за фалшиво, неизживяно щастие...
Хайде стига ми вече! Баста!
Цял живот ви търпя комплексите.
Все резерва в края на мача,
че да може в играта да блеснете.
Я си гледайте ваща
чиния.
И не ми надничайте в манджата.
Аз, каквото мърся, го
мия.
Тъй, че не цапайте в мен блажно.
И накрая да бъде
ясно!
Щом не можете да
летите -
стойте в ъгъла, там на тясно,
дето слепи, до гроб ще спите!..
Danny Diester
27.07.2018
Toronto, Ontario, Ca.
© Данаил Антонов All rights reserved.